Meny Lukk

Spørreundersøkelse: Si din mening om lokaldemokratiet!

Tromsø kommune jobber nå med en evaluering av dagens styringsstruktur (formannskapsmodellen). I den forbindelse har styringsgruppa, som er formannskapet, bestemt at det skal gjennomføres en spørreundersøkelse blant innbyggerne. Resultatene vil være en del av grunnlaget for den endelige evalueringen av dagens styringsmodell. 

Undersøkelsen er anonym. Ingen av spørsmålene er obligatoriske, men evalueringsgruppa setter pris på bredest mulig tilbakemelding. Dersom du er usikker på hva du skal svare, kan du la svarfeltet stå tomt.

Frist for å svare på spørreundersøkelsen er 30. april

Du finner undersøkelsen ved å trykke HER

 

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.