Meny Lukk

Klopping over Myrhøgda

I år ønsker vi å fortsette kloppingen (legge plank) over Myrhøgda inn mot rundvannet. Vi har fått nytt lass med plank som må bæres, sages, legges og skrues videre innover mot Rundvannet. Vi skal forsøke å få kjørt plankene fra snuplass og til enden av vegen som Roar har laget med ATV slik at det blir litt kortere å bære.

Førstkommende lørdag (24.08) klokken 11:30 vil vi forhåpentligvis gå i gang med dette, men, vi er avhengig av hjelp for å få dette til. Det innebærer bæring av plank, mulig litt saging og skruing med skrumaskin. Vi har handlet inn det som trengs av skruer og bits! Har du en skrumaskin kan du gjerne ta den med, men i all hovedsak trenger vi folk til å bære plank 🙂

Jo flere som stiller, jo fortere kommer vi i mål. Vi hadde satt stor pris på om de som ønsker og har mulighet til å stille opp å hjelpe oss kunne sendt en sms til utviklingslagets mobiltelefon (976 52 461) hvor du forteller at du kan delta. På denne måten vet vi om vi har nok hjelpere til å kunne starte med oppgaven 🙂

Håper vi sees på lørdag! 😀

Velkommen! 🙂

Related Images:

Relaterte Innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.