Meny Lukk

Klopping over Myrhøgda

En av oppgavene til utviklingslaget denne høsten er å kloppe (legge plank) over Myrhøgda inn mot rundvannet. Dette for at vi som ønsker å ta turen innover skal kunne gå mest mulig tørrskodd på turer inn mot Rundvannet.

Førstkommende lørdag (18.08) klokken 11:30 vil vi forhåpentligvis gå i gang med dette, men, vi er avhengig av hjelp for å få dette til. Det innebærer noe bæring av plank, mulig litt saging og skruing med skrumaskin. Vi har handlet inn det som trengs av skruer og bits, men håper at de som har anledning til å delta kan ta med seg en skrumaskin hver 🙂

Jo flere som stiller, jo fortere kommer vi i mål. Vi hadde satt stor pris på om de som ønsker og har mulighet til å stille opp å hjelpe oss kunne sendt en sms til utviklingslagets mobiltelefon hvor du forteller at du kan delta. På denne måten vet vi om vi har nok hjelpere til å kunne starte med oppgaven 🙂

Sms sendes til: 97 65 24 61

Håper vi hører i fra nettopp deg! 🙂

Related Images:

Relaterte Innlegg

1 kommentar

  1. Chris Johansen

    På telefon med Jon Arne idag har vi fått bekreftet at det blir en god del deltakere på kloppingen, så vi kjører igang som planlagt i morgen 18.08 klokken 11:30! Vel møtt! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.