Meny Lukk

Rydd frem våren!

Idrettslag, foreninger og korps inviteres til å bli med på den store vårryddeaksjonen for å gjøre byen og distriktene rene og pene. Hvert ryddeoppdrag honorerer med 5000 kroner.

I takt med at snøen tiner kommer vinterens forsøpling fram i all sin tydelighet. Avfall som kan fylle utallige søppelsekker ligger i grøftekanter langs veg og strand. 

Tradisjonen tro, tar Remiks i samarbeid med Tromsø kommune tak i utfordringene og setter i gang en storstilt vårryddeaksjon i bydelene. Før 17. mai skal det ryddes slik at Tromsø kan bli ren og fin. 

  • Hvert ryddeoppdrag honoreres med 5000 kroner.
  • Til hver rode trengs det minst ti voksne og arbeidet tar rundt to timer.
  • Ta gjerne barna med, men tenk sikkerhet. Alle som deltar skal ha på seg gul vest – denne må dere ha selv.

Utviklingslaget søker idag på å få være en del av dette. 

Alle utviklingslag får en rode hver som honoreres med samme beløp – og avtaler selv med lag, korps og foreninger i sitt område om tidspunkt for rydding og hvor det skal ryddes. Utviklingslagene kjenner sitt eget nærområde best, og velger derfor selv en rode for rydding. Remiks henter søppelet utviklingslagene rydder.

—————————————————————————————————————–

OPPDATERING 12.05:

Vi er med i ryddeaksjon i regi av Tromsø kommune og oppfordrer alle til å rydde og plukke søppel langs vegen i området vårt. Ta gjerne langs egen eiendom. Sekker og hansker kan hentes hos Gerd eller Wenke. Sekkene settes på Lysbakken på Kristofferjord og på Fossbakken i Andersdal. De blir hentet av Remix. Trenger du hjelp til å frakte sekken/ene til oppbevaringplassen, ta kontakt med oss i styret. Med ønske om fine dager. 

Wenke

—————————————————————————————————————–

Kilde: Tromsø Kommune

Related Images:

Relaterte Innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.