Meny Lukk

Førstehjelpskurs

 

Vi har mulighet til å få arrangert førstehjelpskurs for bygdas innbyggere dersom interessen er stor nok. Kurset kan ta for seg det meste, alt i fra hjere-lunge redning, hvordan behandle kuttskader, hjertestans, stoppe blødninger osv. Kom gjerne med tips.

Vi trenger å vite hvor mange som kunne tenke seg å delta på et slikt kurs. Derfor har vi laget en meningsmåling som vi håper alle kan svare på. Vi kommer med mer informasjon når vi har full oversikt over hvor mange som kan ha interesse av et slikt kurs.

Avstemmingen er avsluttet og vi har konkludert med at det ikke vil bli avhold førstehjelpskurs for bygda grunnet laber interesse.

Related Images:

Relaterte Innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.