Meny Lukk

Ny deltakerrekord for årets påskeskirenn!

 

Skirennet påskeaften som har tradisjoner i flere generasjoner tilbake gav i år ny deltakerrekord for Andersdal og Kristofferjord utviklingslag. 100 frilufts glade sambygdinger og hyttefolk fant veien til Stormoen hvor det var ryddet og lagt til rette for alle, unge som gamle med og uten ski. Været var strålende med 5 varmegrader, lett bris, delvis skyet, mest sol og godt skiføre. 

Dette er fantastisk hyggelig også for oss som arrangerer at så mange kommer og deltar og det med stor iver, mye moro og glede. Men det er plass til flere og neste store arrangement er feiring av St. Hans.

Andersdal ligger i luftlinje 1 mil sør for Tromsø sentrum og dalen har som de mest kjente utfartssteder Gorzelvtinden, Durmålsfjellet og Rundvannet.

Related Images:

Relaterte Innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.