Meny Lukk

Folkemøte 27.08

Tirsdag 27. august hadde vi folkemøte på Stornes Grendehus. Av de inviterte partiene var det representanter fra AP ved Brynjar Andersen Saus og SV ved Åsne Høgtveit som hadde anledning til å komme denne dagen.

Politikerne ble tatt imot ved Isbergan tunnelen. Derfra ble de tatt med på en kjøretur i bygda vår for å vise frem omgivelsene og ikke minst tilstanden på vegene vi har her. Gapahuken ble vist frem sammen med benkene som er satt ut (en ved tunnelen og en ved Fossbakken). Omvisningen endte øverst i Andersdalen ved Johan Fredrik hvor det ble litt prat før turen bar videre til Grendehuset og Folkemøte.

Vi hadde et greit oppmøte av sambygdinger, men skulle ønske flere hadde hatt anledning til å stille!

På møte ble det pratet om og diskutert litt om følgende saker med mer:

  • Partiene sin distriktspolitikk
  • Utbygging av E8
  • Utbedring av FV 294
  • Bompenger
  • Byvekstavtalen
  • Tromsø-avgiften på drivstoff
  • Eldreomsorg
  • Økonomien i Tromsø Kommune

En kommentar fra representantene var som følger;

«Det er enkelt å sitte her i forkant av et valg å si seg enig i og eventuelt love at ting skal skje, men, det er i etterkant av valget, hvis vi kommer til makta at vi faktisk kan gjøre noe.»

Derfor er det viktig at vi tar kontakt etter valget med de som kommer til makta i år og inviterer til et nytt møte hvor vi igjen tar opp hva som ønskes av oss ute i distriktet.

Alt i alt var det et bra møte hvor vi fikk innsikt i hva politikerne selv tenker om det som er viktig for oss. Veldig synd at flere partier ikke hadde anledning til å komme, men også forståelig da det er mye møter rundt om nå i forkant av valget.

Flere møter som dette er absolutt mulige å få til og vi føler vi har fått god respons på invitasjonene vi har sendt ut. Tilbakemeldinger fra partier som ikke hadde anledning til å stille fikk vi også.

Related Images:

Relaterte Innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.