Meny Lukk

Formidabel innsats!

Idag ble det gjort en formidabel innsats med kloppingen over Myrhøgda! I år som i fjor hadde vi et supert oppmøte med arbeidsglade mennesker som virkelig trødde til for å få dette gjennomført! Vi la ut dobbelt så mye plank (400 meter!) som i fjor!

Du kan nå gå tørrskodd hele vegen over Myra. Nå gjenstår det bare Noen få planker igjen i enden av Myra før du kommer til stien.

Videre er det planlagt å legge noen ekstra bord rett før Rundvannsletta før vi kan si oss helt ferdig med prosjektet. Vi planlegger å kjøpe inn flere bord som vi skal kjøre innover til vinteren med snøscooter. Disse blir da liggende til våren før vi legger de ut og avslutter prosjektet.

Vi gikk dessverre tom for skruer på den siste biten. Dette skal vi få kjøpt inn til uken slik at vi får festet bordene skikkelig.

Det ble også ryddet noe skog langs trasè etter Myra med motorsag slik at det er noe behageligere å gå der 🙂

Tusen takk for flott oppmøte og formidabel innsats til alle som kom! 😀

Related Images:

Relaterte Innlegg

2 kommentarer

 1. Roar Berglund

  Flott kloppingsarbeide! For våres del , prøvegåing i går søndag! (lørdagen va Husøydagan på doningskartet). ROAR-veien vil igjen bli stengt for traktorer og andre våghalser med store terrengbila. Litt lettere tilgang på grus enn elvagrus fra sandkrokan, så skulle en grusa vandresti kunne vært lagt. Bæreevnen for stordyr kunne dermed blitt radikalt forbedret, i tillegg t at vi litt eldre også kunne hatt litt slettede sti å gå etter.
  Og, fin rydding av stien innover til Myrmoen! Tenker å ta ryddinga litt lenger innover en vakker høstdag!

  • Chris Johansen

   Takk for det! 🙂 Forsøkte å være så forsiktig som mulig med veien ved bruk av atv. Den var ganske oppgått av store dyr før vi startet. Vil nesten påstå den er slettere nå 🙂

   En sti av grus er ingen dum idè! Fullt mulig å få til med en dugende henger etter atv å få laget noe slik innover vegen. Hadde gjort gåingen mye mer behagelig for alle, spesielt når det har regnet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.