Meny Lukk

Informasjon fra Styret

 

Vi har avholdt vår første styremøtet og er klar for ulike arbeidsoppgaver. I følge arbeidsplanen skal vi blant annet jobbe med å arrangere ulike fritidsaktiviteter som påskeskirennet, og dere er herved invitert til å delta på dette. Chris Tore Johansen, Johan Fredrik Høyer og Odd Arne Gundersen står for jobb. Bli gjerne med å arrangere dette, ta kontakt med dem.

Vi har i løpet av året kommer det ulike høringer som vi trenger å ta stilling til.

Vi har gitt uttalelse til kystsoneplanen og har ikke gitt støtte til forslaget om å legge til rette for oppdrettsanlegg i Balsfjord.

Vi har mulighet til å gi uttalelse i forbindelse med kommuneplanens samfunnsdel som er lagt ut til høring. Planforslaget finnes på denne adressen: http://www.tromso.kommune.no/kommuneplanen og ligger også for nedlastning under «Dokumenter» i menyen til venstre.  Innspill til høringsuttalelse sendes til vår epostadressen vår innen 1. mai 2015.

Ellers er det mange oppgaver som skal gjøres og ferdigstilles, skiløype, gapahuk, lavvoen skal etter hvert settes ut, veien opp til øvre Andersdal. Har du anledning til å bidra, meld fra til oss. 

Ta kontakt med av oss dersom du har noe vil at vi skal hjelpe med. 

Vi jobber for alle i bygda.

Ønsker dere alle god påske!

Related Images:

Relaterte Innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.