Meny Lukk

Ny E-post adresse!

 

I anledning den nye siden er det opprettet to nye epostadresser til utviklingslaget. Den gamle adressen «andersdal-kristofferjord.utv.lag(a)hotmail.no» skal etterhvert fases ut og ikke lenger benyttes.

Den nye adressen til laget er nå som følger: post(a)andersdal-kristofferjord.no. (a) erstattes med alfakrøll! Det er også opprettet en egen adresse til ansvarlig for hjemmesiden. Denne lyder: webmaster(a)andersdal-kristofferjord.no. Dere kan også bruke kontaktskjema her på siden, link oppe til høyre som går direkte til styrets epostadresse, eller klikk deg inn på «Kontakt oss» i menyen på toppen av siden for å kontakte oss.

 

Related Images:

Relaterte Innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.