Meny Lukk

Gapahuk ved Skinnholmen

 

Sommeren nærmer seg med stormskritt og vi har i denne anledning ønske om å sette forkus på arbeidet med gapahuk ved Skinnholmen. Odd-Arne Gundersen, fra Ski&Tur-gruppa, har fått æren av å være initiativtaker.

Han har foreslått dugnad hver lørdag (etter medio mai) med samling fra kl 10 og utover dagen.

Målet må være at Gapahuken blir ferdigstilt i løpet av juli og med -grande åpning- til Olsok feiringen 29/7.

Vi ønsker derfor at alle som kan og vil hjelpe oss med å få dette til stiller opp.
Det meste av rydding og grunnarbeid ble utført i fjor av noen få dugnadsgjengangere. Vi trenger flere frivillige for å klare å realisere dette til ønsket tidsfrist!

Per nå gjenstår det å få ferdig veien ned til plassen hvor gapahuken skal stå. Dette har vi bedt om hjelp til hos Jonny Sørensen. Ski&Tur-gruppa ønsker i den forbindelse og forære ett fat diesel til Jonny som takk for hans mange timers dugnad med maskiner og snørydding til skirenn etc.

For videre arbeid har vi behov for bistand fra snekker og her har Odd-Arne kontakt med snekkerbrødrene Jan og Bjørnar Hansen.

Av innkjøp er det behov for alle materialer som skal til for bygging av Gapahuken og dette skal Odd-Arne få Jan til å se på, men om noen har gamle telefonstolper så har vi behov for noen stykker i tillegg til de han hadde med i fjor. 

 

Related Images:

Relaterte Innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.